HSV Service

PERSBERICHT: Coaches Junioren Zoet gestopt

5305
19 sep 2007

Na een uitvoerig overleg bij Sportvisserij Nederland met de coaches van de zoete wedstrijdteams hebben de coaches Martin van der Aa (links) en André Claessen (rechts) besloten per direct terug te treden.

Persoonlijke - en gezondheid-omstandigheden zijn de directe redenen tot dit besluit. Martin en André waren sinds 1 juni 2004 coaches van het Nationale Team Junioren Zoet. Verder waren zij met seniorencoaches Willem Raven en Jan van Schendel nauw betrokken bij de totstandkoming van het eerste Nationale Damesteam Zoet welke afgelopen maand voor het eerst meedeed aan het Wereldkampioenschap Dames 2007 in Toledo, waarbij een zeer verdienstelijke 6e plaats werd bereikt.

Sportvisserij Nederland wil Martin van der Aa en André Claessen bedanken voor alles wat ze hebben gedaan en bereikt met de nationale junioren en damesteams, zowel voor als zeker ook achter de schermen. Wij wensen hen alle geluk en vooral een goede gezondheid voor de toekomst toe.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.