Aanmelding HSV / vrijwilligers voor Samen vissen project 

 
Met het onderstaande formulier kunt je namens jouw hengelsportvereniging aangeven dat je bereid bent om tenminste één maal per jaar een middag vissen te organiseren voor voor bewoners van een zorginstelling in jouw gemeente. Je kunt bij het veld 'Opmerkingen' onder andere aangeven hoeveel begeleiders er namens jouw vereniging naar verwachting beschikbaar zijn voor de begeleiding voor de deelnemers. Ook kun je hier aangeven of jouw vereniging al actief is met een vergelijkbare activiteit.

Aan de waterkant zorgen deze vrijwilligers van de hengelsportvereniging voor hengelmateriaal en de begeleiding bij het vissen. De HSV selecteert in overleg met de zorginstelling een geschikt viswater (in de buurt, veilige oevers, toiletvoorziening aanwezig) en zorgt voor een groepsvergunning. Het aantal vrijwilligers bepaalt het maximum aantal deelnemers.

Zie verder ook het draaiboek voor een dagje Samen vissen (PDF).

LET OP: bij het invullen van de postcode dient er GEEN spatie te worden geplaatst tussen de cijfers en de letters.


Gegevens contactpersoon hengelsportvereniging

Gegevens hengelsportvereniging

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide