Deze zomer staat weer in het teken van de ZomerVISkaravaan!
Meld je nu aan! 

Corona maatregelen en toestemming gemeente
Voor de evenementen is een special COVID-19 draaiboek ontwikkeld. Wij maken ieder evenement zo veilig mogelijk, gezondheid staat voorop! De voortgang blijft afhankelijk van de toestemming gemeente en de dan geldende corona maatregelen.

Voor de inschrijving van de deelnemers geldt dus: inschrijving voor een bepaalde locatie is pas mogelijk wanneer de desbetreffende gemeente akkoord heeft gegeven!
Gegevens van uw kind

Heeft uw kind al een jeugdvergunning / JeugdVISpas van een hengelsportvereniging?

Indien ja, graag vermelden de naam van de hengelsportvereniging:

Als jouw kind geen JeugdVISpas of jeugdvergunning heeft, ontvangt jouw kind bij deelname aan de ZomerVISkaravaan een GRATIS jeugdvergunning van de hengelsportvereniging om lokaal en het hele jaar te kunnen vissen, deze wordt uitgegeven door Sportvisserij Nederland. Daarnaast jouw kind een als een GRATIS abonnement op het Stekkie-Magazine Stekkie. (zie www.stekkie.nl)


Ouders / verzorgers zijn zelf verantwoordelijk voor het brengen en ophalen van het deelnemende kind
Gegevens ouder / verzorger
Deze bijzondere gegevens zijn alléén beschikbaar voor de locatieleiding en Sportvisserij Nederland en worden niét afgedrukt op eventuele deelnemersstickers of kaarten.

Toestemming verwerken beelden.
Bij deze geef ik als ouder/verzorger* toestemming voor het verwerken van (tot mijn kind herleidbare) beelden, gemaakt tijdens de ZomerVISkaravaan door Sportvisserij Nederland bestemd voor promotionele doeleinden. De beelden worden maximaal 5 jaar verwerkt waarna vernietiging volgt.
Deze toestemming kunt u conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) op ieder moment intrekken. 

*) Let op, dit betekent niet dat er helemaal geen beelden gemaakt kunnen of zullen worden waar uw kind niet op staat. Voor beelden waar personen niet of slecht herkenbaar zijn of foto’s die verwerkt worden vanuit de noodzaak van een gerechtvaardigd belang heeft Sportvisserij Nederland uw toestemming niet nodig.

Alle verstrekte en door Sportvisserij Nederland verwerkte persoonsgegevens vallen onder de Privacyverklaring van Sportvisserij Nederland.
 

Alle bovenstaande gegevens vallen onder de Privacyverklaring Sportvisserij Nederland.

https://www.sportvisserijnederland.nl/over-ons/contact/juridisch/privacy-statement.html

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide