Meld je vereniging aan!

Hengelsportverenigingen kunnen zich aanmelden voor deelname. Om het event optimaal te laten
verlopen, gelden de volgende voorwaarden voor deelname:

- Beschikbaar stellen van een gratis online jeugdvergunning op de verenigingssite
- Belangrijk is een veilige plek bij goed viswater;
- Voldoende ruimte voor gemiddeld 75 vissende kinderen;
- Voorkeur in de bebouwde kom, dichtbij kinderrijke woonwijken;
- Inzet van voldoende verenigingsvrijwilligers (minimaal 12) per event, afhankelijk van de locatie en verwacht aantal bezoekers;
- De events kunnen alleen tijdens de op de infopagina genoemde data en regio’s plaatsvinden.

Om het event te versterken, is het mogelijk om met meerdere verenigingen samen te werken of mee te liften met lokale kids-activiteiten.


Inschrijfformulier kandidaat HSV voor deelname ZomerVISkaravaan 2021

Of de ZomerVISkaravaan al dan niet door kan gaan, is geheel afhankelijk van de ontwikkelingen rondom de COVID-19 pandemie. We zullen vooralsnog alles op normale wijze organiseren voor een geslaagd kidsevent. Wanneer blijkt dat het event toch niet plaats mag vinden, of het mag wel plaatsvinden maar met aangepaste maatregelen, dan horen jullie hier zo snel mogelijk iets over van ons.

Het is een voorwaarde dat je als hengelsportvereniging een gratis online jeugdvergunning aanbiedt. Zonder het aanbieden van deze gratis online jeugdvergunning kan niet deelgenomen worden. Indien de hengelsportvereniging nog geen vergunning aanbied, dan kunnen wij dat voor jullie regelen.

Gegevens van de Hengelsportvereniging.


Contactpersoon HSV

Gegevens viswater Kids-eventOm u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide