Deze zomer staat weer in het teken van de ZomerVISkaravaan!

Voor de inschrijving geldt:
- inschrijving voor een bepaalde locatie is pas mogelijk wanneer de desbetreffende gemeente akkoord heeft gegeven.
- inschrijving voor een bepaalde locatie kan ook gesloten zijn vanwege de vele aanmeldingen.

Gegevens van jouw kindHeeft jouw kind al een jeugdvergunning / JeugdVISpas van een hengelsportvereniging? Indien ja, vermeld de naam van de hengelsportvereniging:
Als jouw kind nog geen JeugdVISpas of jeugdvergunning heeft, ontvangt jouw kind na deelname aan de ZomerVISkaravaan een GRATIS jeugdvergunning van de hengelsportvereniging om lokaal tot het einde van dit jaar te kunnen vissen. Deze wordt uitgegeven door Sportvisserij Nederland. Daarnaast krijgt jouw kind een GRATIS abonnement op het Stekkie-Magazine (zie www.stekkie.nl).
Gegevens ouder/verzorger
Deze bijzondere gegevens zijn alléén beschikbaar voor de locatieleiding en Sportvisserij Nederland en worden niét afgedrukt op eventuele deelnemersstickers of kaarten.
Bij deze geef ik als ouder/verzorger toestemming voor het verwerken van (tot mijn kind herleidbare) beelden, gemaakt tijdens de ZomerVISkaravaan door Sportvisserij Nederland bestemd voor promotionele doeleinden. De beelden worden maximaal 5 jaar bewaard waarna vernietiging volgt.
Deze toestemming kunt u conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) op ieder moment intrekken.
Alle verstrekte en door Sportvisserij Nederland verwerkte persoonsgegevens vallen onder de Privacyverklaring van Sportvisserij Nederland.
Ouders/verzorger zijn zelf verantwoordelijk voor het brengen en ophalen van het deelnemende kind. 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide