Inschrijven ZomerVISkaravaan


De gegevens van uw kind

Heeft uw kind een jeugdvergunning / JeugdVISpas van een hengelsportvereniging?

Indien ja, graag naam en plaats van de hengelsportvereniging:

Indien uw kind geen JeugdVISpas of jeugdvergunning heeft, ontvangt uw kind bij deelname aan de ZomerVISkaravaan een GRATIS jeugdvergunning en als extra een GRATIS abonnement op het Stekkie-Magazine (zie www.stekkie.nl)


Ouders / verzorgers zijn zelf verantwoordelijk voor het eventueel brengen en halen van de kinderen.
Gegevens ouder / verzorger
Deze gegevens zijn alléén beschikbaar voor de locatieleiding en Sportvisserij Nederland en worden niét afgedrukt op eventuele deelnemersstickers of kaarten.

Bij deze geef ik als ouder/verzorger* toestemming voor het verwerken van (tot mijn kind herleidbare) beelden, gemaakt tijdens de ZomerVISkaravaan door Sportvisserij voor promotionele doeleinden. De beelden worden maximaal 5 jaar verwerkt waarna vernietiging volgt.
Deze toestemming kunt u conform de Algemene verordening gegevensbescherming op ieder moment intrekken.
Indien niet akkoord: * Let op, dit betekent niet dat er helemaal geen beelden gemaakt kunnen of zullen worden waar uw kind niet op staat. Voor beelden waarop personen niet of slecht herkenbaar zijn of foto’s die verwerkt worden vanuit de noodzaak van een gerechtvaardigd belang heeft Sportvisserij Nederland uw toestemming niet nodig.

Alle verstrekte en door Sportvisserij Nederland verwerkte persoonsgegevens vallen onder de Privacyverklaring van Sportvisserij Nederland.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide