Deze zomer staat in het teken van de zomerVISkaravaan! Zorg dat jij je eerste of laatste week van je zomervakantie vrij houdt want we organiseren dit jaar in samenwerking met lokale hengelsportverenigingen 30 super coole ééndaagse VIS-events. Met 10 events per schoolregio is er een grote spreiding van events door het hele land. Er is dus een grote kans dat er op korte afstand van jouw huis ook een event wordt georganiseerd. Op ieder event is van alles te beleven, zoals natuurlijk: zelf vissen onder begeleiding van professionals, het leren maken van je eigen vistuigje, het vechten met de grootste vissen op de drill-simulator en kun je alles leren over de biologie van de dieren en vissen onder water! Naast dat er allerlei leuke activiteiten zijn krijgen alle kinderen ook een goodiebag en maak je kans op een gratis hengel!

Inschrijven
Inschrijven kan via het formulier op deze pagina! De komende tijd zal de pagina dagelijks worden ge-update en worden alle 30 locaties toegevoegd.
De events duren van 10:00 tot 16:00, de activiteiten zijn niet tijdsgebonden dus je kunt vrij inlopen. Tijdens het event is er voor alle kinderen gratis drinken beschikbaar, een lunchpakket moet je wel even zelf meenemen.

Events
De exacte locatie volgt via de mail ruim voorafgaande het event.

Plaats - Datum 

Axel, Zeeland - 14 augustus
Barneveld, Gelderland - 31 augustus
Dokkum, Friesland - 24 augustus
Emmeloord, Flevoland - 19 juli
Enschede, Overijssel - 20 juli
Gaanderen, Gelderland - 22 juli
Gemert, Noord-Brabant - 12 augustus
Groenlo, Gelderland - 25 juli
Haaften, Gelderland - 24 juli
Haarlem, Noord-Holland - 17 augustus
Heerlen, Limburg - 11 juli
Katwijk, Zuid-Holland - 23 juli
Leeuwarden, Friesland - 25 augustus
Meijel, Limburg - 10 juli
Oosterwolde, Friesland - 15 juli
Raalte, Overijssel - 18 juli
Sint-Annaland, Zeeland - 8 juli
Utrecht, Utrecht - 28 augustus
Vorden, Gelderland - 26 juli
Westerhoven, Noord-Brabant - 9 juliOm u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide