Waar kan ik een JeugdVISpas kopen?

Je wilt gaan vissen, leuk!

Goed plan, maar vergeet je vergunning niet mee te nemen!

De JeugdVISpas is eenvoudig te bestellen via www.vispas.nl. Onder het motto ‘gemak dient de mens’ zijn ook de beschikbare betaalmethoden uitgebreid. Afrekenen kan nu zowel via IDEAL, Mastercard, Bancontact, PayPal als VISA.

De JeugdVISpas is het lidmaatschapsbewijs van een vereniging. Op de VISplanner of in de lijsten van viswateren staat waar je mag vissen. Je dient lid te worden bij een vereniging om de JeugdVISpas te bemachtigen. Als je nog geen lid bent van een vereniging, dan kun je de JeugdVISpas online kopen of bij de hengelsportvereniging en/ of hengelsportzaak/dierenspeciaalzaak bij jou in de buurt.

Je krijgt bij het verkooppunt een Voorlopig Bewijs van Lidmaatschap mee, met de bovenkant kun je direct gaan vissen en deze is een maand geldig. Door de onderkant(Aanvraag Definitief Lidmaatschap) op te sturen naar Sportvisserij Nederland zorg je ervoor dat wij een JeugdVISpas voor je kunnen aanmaken. Deze JeugdVISpas wordt binnen 15 werkdagen na ontvangst van ‘Aanvraag Definitief Lidmaatschap’ opgestuurd.

De kosten voor de JeugdVISpas zijn afhankelijk van de gekozen hengelsportvereniging, maar de prijs ligt gemiddeld rond de 15 euro.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide