Algemene Ledenvergadering 2018

Op zaterdag 9 juni 2018 houdt Sportvisserij Nederland haar 15de algemene ledenvergadering. Deze vindt plaats bij het NOC*NSF in het Hotel/Conferentiecentrum Papendal, Papendallaan in Arnhem.

Let op: voor deelname (mede i.v.m. de lunch) is aanmelden noodzakelijk. Dat kan per mail, geef hierin het aantal personen aan voor lunchdeelname a.u.b.


Papendal

Inspiratiedag

’s Ochtends wordt tussen 10:30 en 13:00 uur een bruisende inspiratie dag georganiseerd voor bestuurders en vrijwilligers van hengelsportverenigingen. Er zijn simultaan talrijke presentaties en diverse stands om inspiratie op te doen, nieuwe impulsen te krijgen, kennis te actualiseren en te netwerken met medewerkers en bestuurders van Sportvisserij Nederland en de federaties.

Voor veel verenigingen is het niet altijd gemakkelijk om vrijwilligers te werven, activiteiten te organiseren, hun leden te bereiken en en nieuwe leden te werven. Toch zijn er veel kansen en mogelijkheden.

Enkele collega bestuurders vertellen op inspirerende wijze hoe zij hun hengelsportvereniging tot groei en bloei hebben weten te brengen. Hoe zij nieuwe vrijwilligers wisten te werven. Hoe de vereniging zelf haar viswater en visstand verbeterde. Voorzieningen realiseerde tot een clubhuis toe. Ho een bruisend en uitgebreid programma voor de jeugd van de grond kwam. Hoe het teamvissen binnen de vereniging een hit werd.

Medewerkers geven informatie over mogelijkheden voor jeugdbegeleiding, vissen met ouderen, visstandbeheer, controle, de nieuwste ontwikkelingen in de wedstrijdvisserij, promotie van de hengelsport en u kunt met al uw vragen bij hun terecht.

Informatiemarkt


Er is een grote informatiemarkt met stands over de nieuwste promotiematerialen, controle, karpervijvers, realiseren en betalen van sportvisserijvoorzieningen, bestrijden van waterplantenoverlast, voorkomen van gemeentelijke hengelsportverboden, trainingen voor vrijwilligers, etc. En... u kunt ook nog proberen een visje of een hele grote vis te vangen.

Daarnaast zal de nieuwe voorzitter van Sportvisserij Nederland, Marjan van Kampen, haar visie geven op de toekomst van de hengelsport en is er een presentatie om misstanden binnen uw vereniging te voorkomen.

Bestuurders en vrijwilligers van hengelsportverenigingen mogen deze gratis inspirerende, stimulerende en interactieve dag niet missen. Voor alle bezoekers is er een cadeau en kans om een prijs te winnen.

Het geheel wordt afgesloten met een heerlijk lunchbuffet (13:00 - 14:00).

Let op: voor deelname aan de lunch is aanmelden noodzakelijk. Dat kan per mail, geef hierin het aantal personen aan voor lunchdeelname a.u.b.


Middagprogramma: ledenvergadering

Na de lunch vindt in een meer besloten setting de officiële algemene ledenvergadering plaats. Aan de orde zijn reguliere onderwerpen als jaarverslag, jaarrekening, begroting, het vaststellen van de landelijke afdracht en de (her)verkiezing van bestuursleden. De stukken zijn bij dit bericht weergegeven.

Officiële stukken en bijlagen (pdf):


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide