Sportvisserij toekomstbestendig


Let op: corona heeft ook gevolgen voor het organisatieverbeterproces. Lees hier meer.
Sportvissen is al eeuwenlang een mooie vorm van buitenrecreatie voor miljoenen mensen. Vissen is voor ons allemaal een vanzelfsprekendheid. We kunnen vissen waar en wanneer we maar willen.

Maar hoe vanzelfsprekend is dat nu eigenlijk?

In een maatschappij die razendsnel verandert, willen en moeten wij mee-veranderen. We zijn met al die miljoenen sportvissers namelijk een heel belangrijk onderdeel van die maatschappij.

Mede naar aanleiding van het onderzoeksrapport van Hiemstra en De Vries (2018) is de Organisatie Ontwikkel Groep (O.O.G.) opgericht. Hun missie:

"Breng een proces op gang met als doel de sportvisserij in Nederland -nog- slagvaardiger, daadkrachtiger, eenduidiger en toekomstbestendiger te maken, zodat zo optimaal mogelijk de belangen en de behoeften van de sportvisser worden gediend."Meer concreet gaat het erom dat de uitkomsten van het rapport Hiemstra en de Vries worden omgebogen naar positief bereikte resultaten.

-> Lees meer over de Organisatie Ontwikkel Groep en hun aanpak.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide