Adviseursronde

Aan het einde van de zomer zijn adviseurs Marjan Olfers en Berend Rubingh gestart met een ronde langs alle federaties en kantoor Bilthoven. Het doel van deze bijeenkomsten is tweeledig:

1) De organisaties informeren over wat er tot dusver verzameld is, de daarbij horende adviezen en globale planning van het verbeterproces.

2) Zowel medewerkers als bestuurders de mogelijkheid geven om extra input te leveren voor het verbeterproces.

Vertraging

Vlak voor de tweede corona-lockdown, eind september is gestart met de ronde en zijn de adviseurs langs geweest bij Hengelsportfederatie Midden Nederland en Sportvisserij Midwest Nederland.

Vervolgens kwam de tweede lockdown en is helaas ook één van onze adviseurs ernstig ziek geworden, waardoor hij voorlopig geen bijdrage mocht en kon leveren aan het proces. Hierdoor moesten we even pas op de plaats maken en zijn vijf sessies bij federaties noodgedwongen geannuleerd.

Doorstart eind oktober

Na een korte maar intensieve zoektocht hebben we een vervangend adviseur gevonden: Jan Has (Change manager, About Brands). Op 26 oktober vond de sessie met kantoor Bilthoven plaats via Teams/ Breakout groepen.

-> Lees hier de opzet en uitkomsten van de sessies (pdf)

Voor de vijf federaties wordt op korte termijn een nieuwe datum gepland. Vervolgens zullen we samen met verenigingen het proces verder vorm gaan geven.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide