Agenda O.O.G.

Let op: corona heeft ook gevolgen voor het organisatieverbeterproces. Lees er hier meer over.Hieronder vind je een overzicht van bijeenkomsten en evenementen.

O.O.G.-bijeenkomsten

  • Volgende O.O.G.-bijeenkomst: 7 oktober (Bilthoven)


Virtuele Teamsessies - zomer 2020

Vóór de zomervakantie vonden de Virtuele Teamsessies plaats via Microsoft Teams. In tweetallen en zestallen maakten werknemers onderling en bestuurders onderling kennis met elkaar en bediscussieerden zij de georganiseerde hengelsport op basis van een aantal vragen. Uiteindelijk leverde elke groep een lijst van maximaal 10 tips aan.


Adviseursronde - sept/ okt 2020

Inmiddels is de vakantieperiode voorbij en is het weer tijd om samen met hernieuwde energie aan de slag te gaan. Onze adviseurs hebben inmiddels veel informatie verzameld en hun bevindingen tot dusver op een rijtje gezet. De komende weken zullen zij samen alle federaties en het kantoor in Bilthoven fysiek langsgaan voor een interactieve sessie met medewerkers en bestuurders.

Tijdens deze bijeenkomst wordt ingezoomd op belangrijke knelpunten van onze organisatie, onze organisatiestructuur, de democratie en besluitvorming, de organisatiecultuur en de logische stappen voor verbeteringen. Hierin is ook de input van de Teamsessies verwerkt. Ook zullen we die dag ingaan op de planning van het verbetertraject.

Zorg dus dat je aanhaakt!

Uiteraard houden we bij deze sessies de corona-richtlijnen in acht en wijken we indien nodig uit naar een geschikte locatie in de buurt.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide