Inspiratiesessie  'De toekomst van het sportvissen in Nederland'


Beleef jij ook zoveel plezier aan het vissen en wil jij bijdragen aan een gezonde toekomst van het sportvissen in Nederland? Heb jij goede ideeën om het sportvissen in Nederland beter of leuker te maken? Denk jij dat het helemaal anders moet of juist dat er niets moet veranderen?

Laat je horen!


Kom langs, want dat willen we graag horen! Doe mee aan de inspiratiesessie. Samen willen we komen tot ideeën en inspiraties voor een sportvisorganisatie van de toekomst:
  • wat zijn de uitdagingen voor het sportvissen?
  • wat zijn de uitdagingen voor ons imago?
  • wat zijn de uitdagingen voor onze organisatie?
  • hoe krijgen we verandering en ontwikkeling voor elkaar?

Natuurlijk zullen we jullie ook het een ander vertellen over hoe we vanuit verschillende geledingen van de sportvisserij al bezig zijn om ons te ontwikkelen.

Aan het eind van de avond halen we het net op en vatten de belangrijkste ideeën en suggesties samen. Die nemen we dan mee in de Organisatie Ontwikkel Groep als impuls voor de toekomstige organisatie. Tevens kijken we wie van jullie verder een rol wil en kan spelen in deze uitdagende ontwikkeling van de sportvisserij.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide