Samenstelling Organisatie Ontwikkel Groep (O.O.G.)

De O.O.G. bestaat uit personen van federaties, specialistenorganisaties en Sportvisserij Nederland en wordt ondersteund door twee externe procesbegeleiders/ organisatieadviseurs. Elk lid zit in de groep zonder last en ruggespraak.

O.O.G. leden:Bennie van Til


Bjorn Schutz


Danny Bok (Secretaris)


Frank Berteling


Frits Jager


John Hagens


Patricia Koelen


Peter Paul Blommers

Externe adviseurs/ procesbegeleidersBerend Rubingh is eigenaar van het adviesbureau Manage to Manage consultants en specialist op het gebied van governance in de sport. Zo werkt hij aan de ontwikkeling en professionalisering van het beleid, het management en de organisatie in de sport. Berend heeft ruime ervaring in de sportwereld maar ook bij overheden, bedrijven en onderwijs.


Marjan Olfers, hoogleraar sport en recht aan de Vrije Universiteit

Marjan Olfers is een Nederlands juriste. Ze is vanaf 1 mei 2012 bijzonder hoogleraar sport en recht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Ze is daarnaast juridisch adviseur van het Instituut Sportrechtspraak en bestuurslid van de Vereniging voor Sport en Recht, redactielid van het tijdschrift voor sport en recht en lid van de arbitragecommissie sportsponsoring. Zij is lid van de beroepscommissie van Bouwend Nederland. Zij maakte voorts deel uit van de taskforce "Voorkoming agressie op en rond voetbalvelden"


Theo Hermsen, Theo Hermsen Organisatieadvies

Theo Hermsen is eigenaar van een adviesbureau Theo Hermsen Organisatieadviesen en al ruim tien jaar betrokken bij diverse maatschappelijke relevante (samenwerkings)vraagstukken in complexe contexten. Zijn opdrachten zijn vaak op het grensvlak tussen sport, (openbaar) bestuur en samenleving. Verder is Theo als docent verbonden aan SIOO, HAN, Hogeschool Rotterdam en Leergang Management Betaald Voetbal en vice voorzitter van de Orde van organisatiekundigen en -adviseurs.

Contact

Heb je een vraag aan iemand van de O.O.G.? Of wil je iets kwijt? Neem gerust contact op via het contactformulier. Je vraag of opmerking komt terecht bij de secretaris. Uiteraard kun je met je vragen ook altijd terecht bij één van de leden van de O.O.G. zelf.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide