Samenstelling Organisatie Ontwikkel Groep (O.O.G.)

De O.O.G. bestaat uit personen van federaties, specialistenorganisaties en Sportvisserij Nederland en wordt ondersteund door twee externe procesbegeleiders/ organisatieadviseurs. Elk lid zit in de groep zonder last en ruggespraak.

O.O.G. leden:Bennie van Til


Bjorn Schutz


Danny Bok (Secretaris)


Piëtte van Hoorn


Frits Jager


John Hagens


Hans Gels


Peter Paul Blommers

Externe adviseurs/ procesbegeleiders
Marjan Olfers, hoogleraar sport en recht aan de Vrije Universiteit

Marjan Olfers is een Nederlands juriste. Ze is vanaf 1 mei 2012 bijzonder hoogleraar sport en recht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Ze is daarnaast juridisch adviseur van het Instituut Sportrechtspraak en bestuurslid van de Vereniging voor Sport en Recht, redactielid van het tijdschrift voor sport en recht en lid van de arbitragecommissie sportsponsoring. Zij is lid van de beroepscommissie van Bouwend Nederland. Zij maakte voorts deel uit van de taskforce "Voorkoming agressie op en rond voetbalvelden"


Jan Has, Change Manager/ About Brands

Internationally experienced (change)manager and senior brand, marketing and communications professional with P&L accountability. 25 years track record in working successfully as a change agent to evolve existing businesses, grow new businesses and establish effective strategies in marketing, communication, media and advertising, from both client and agency perspectives.

Broad experience, covering all aspects of B2B and BTC marketing strategy, (corporate) communication, branding and business development. Strong strategic background, with the ability to put business-building ideas into action.

Contact

Heb je een vraag aan iemand van de O.O.G.? Of wil je iets kwijt? Neem gerust contact op via het contactformulier. Je vraag of opmerking komt terecht bij de secretaris. Uiteraard kun je met je vragen ook altijd terecht bij één van de leden van de O.O.G. zelf.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide