Organisatieverbeteringen en corona


Update juni 2020

Het gaat voorzichtig de goede kant op. Naast de sport zijn er nu ook andere sectoren die geleidelijk hun activiteiten kunnen opstarten. Voor de activiteiten van de hengelsport blijven de maatregelen zoals eerder gecommuniceerd van kracht. Alleen kleinschalige activiteiten lokaal georganiseerd door hengelsportverenigingen zijn toegestaan (bijv. een klein intern plaatselijk verenigingswedstrijdje).

Dat heeft nog steeds impact op het organisatie-ontwikkeltraject. Fysieke bijeenkomsten zijn nog niet mogelijk, maar inmiddels hebben we een mooie manier gevonden om met de hele organisatie een vervolgstap te maken via Virtuele Teamsessies.Update 2020


De coronacrisis heeft een onwaarschijnlijk grote impact op onze maatschappij. Ook voor de sportvisserij en het organisatieverbeterproces heeft dit de nodige gevolgen. Het spreekt voor zich dat inspiratiesessies, bijeenkomsten met werkgroepen en themadagen - waar voor fysieke samenkomst ons inziens de beste werkvorm biedt - voorlopig geen doorgang kunnen vinden. Dat vinden we heel jammer, omdat wij in de startblokken stonden om deze bijeenkomsten te starten.Bovendien vinden we als O.O.G. vooral dat nu de focus moet liggen op eenieders gezondheid en het tegengaan van de verspreiding van het COVID-19 virus.

Om die reden maken we een pas op de plaats tot we samen deze crisis te boven zijn. Wat in het vat zit, verzuurt niet; op een later moment pakken we de draad weer op met alle betrokkenen in de sportvisserij.

Uiteraard kun je de komende tijd wel bij ons terecht met vragen over het verbetertraject. Ook suggesties en inspirerende voorbeelden zijn van harte welkom via ons contactformulier.

Voor vragen over corona en de sportvisserij verwijzen we je vriendelijk naar ons dossier met de laatste berichtgevingen.

Voor nu wensen we iedereen vooral gezondheid en sterkte toe!

De O.O.G.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide