Verenigingen cruciaal

Verenigingen vormen een cruciale laag in de georganiseerde hengelsport. Ze zijn eerste aanspreekpunt voor hun leden, zo'n 550.000 sportvissers in Nederland.

In het proces om samen tot een meer toekomstbestendige organisatie te komen worden verenigingen uitvoerig betrokken:

  • In 2019 is een groot onderzoek gedaan bij verenigingen, waarbij verenigingen zijn bevraagd over de taken en structuur van 
    federaties en Sportvisserij Nederland. Dit onderzoek vormt één van de pijlers in het proces van organisatieverbetering.
  • Tijdens de Themadag in 2019 is door verenigingen veel aanvullende, waardevolle input geleverd voor het ontwikkelproces.
  • Alle verenigingen kunnen uitgebreid input geven tijdens inspiratiedagen, ALV's van federaties en regiobijeenkomsten. Mensen kunnen zich daar ook aanmelden om een actieve bijdrage te leveren aan het verbeterproces.
  • Bestuurders en vrijwilligers van verenigingen worden opgeroepen om deel te nemen aan toekomstige werkgroepen, waarbij opdrachten worden uitgevoerd om de georganiseerde sportvisserij toekomstbestendig te maken.

Meer informatie volgt.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide