Uitkomsten virtuele Teamsessies

Vlak voor de zomervakantie hebben we de Virtuele Teamsessies afgerond. Deze teamsessies, ook al waren ze online, hebben veel opgeleverd. De sessies hebben voor constructieve contactmomenten en kennismakingen gezorgd, maar hebben ook waardevolle input opgeleverd voor het organisatie ontwikkeltraject. Ook zijn we weer iets handiger geworden met online samenwerken. De reacties waren overwegend erg positief!

-> Lees de schriftelijke reacties (.pdf)

De input is inmiddels verwerkt en gesorteerd. Nogmaals dank daarvoor!

Rode lijnen: meer samenwerken, betere (interne en externe) communicatie, plattere structuur, sportvisser centraal, uniformeren/ efficiencyslag maken via o.a. centralisatie, regiofunctie belangrijk.

De volledige (geanonimiseerde) uitkomsten vind je hier (.pdf)

De uitkomsten zijn meegenomen in de bevindingen en adviezen van de adviseurs. Tijdens een (fysieke) ronde langs de diverse organisaties worden deze besproken. 

Tijdens deze interactieve sessie wordt ingezoomd op belangrijke knelpunten van onze organisatie, onze organisatiestructuur, de democratie en besluitvorming, de organisatiecultuur en de logische stappen voor verbeteringen. Hierin is ook de input van de Teamsessies verwerkt. Ook zullen we die dag ingaan op de planning van het verbetertraject.

Zorg dus dat je aanhaakt!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide