Werkgroepen organisatieverbetering

Hoe vitaliseren we de georganiseerde sportvisserij? Van sportvisser tot bestuur? Hoe komen we tot één gedragen visie? Hoe bouwen we in onderling vertrouwen aan onze toekomst? Hoe werken we beter samen?We hebben goede mensen nodig die met goede ideeën vitaliteit en innovatie in Sportvisserij Nederland brengen. We willen een beweging op gang brengen die op basis van urgente thema’s nieuwe mensen van binnen èn buiten de sportvisserij aan ons bindt ('building a movement').

Goud in handen


Op allerlei plekken (verenigingen, federaties, specialistengroepen) is grote behoefte aan goede mensen. Terwijl sportvisserij met een achterban van 600.000 sportvissers goud in handen heeft. Deze grote groep verleid je niet door formele bestuursfuncties aan te bieden. Wel door inspirerende projecten te benoemen, waar zij vanuit hun eigen expertise op tijdelijke basis (en met andere leuke mensen) een bijdrage aan willen leveren.Hierbij leggen we op een aantal thema’s extra nadruk en gaan we met veel energie zaken versnellen, passend binnen de bestaande beleidskaders zoals vastgesteld door Sportvisserij Nederland. Denk hierbij aan maatschappelijke acceptatie van de hengelsport en het activeren en verhogen van deelname van en binnen verenigingen.

Een andere taak is het verhogen van de sportvisparticipatie (frequentie en diversiteit) en het is belangrijk dat we nog meer inzetten op een gezonde en gevarieerde visstand.

Energie? Meld je aan!


Het gaat erom dat nieuwe energie ontstaat, waardoor samenwerken een andere en meer plezierige betekenis krijgt. Hiervoor zijn we op zoek naar mensen met energie, positiviteit, creativiteit en daadkracht. Herken jij je in dit profiel en wil je graag een bijdrage leveren? 

Laat het ons weten en meld je aan!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide