Vis & water

10 jaar visTv

10062
01 jan 2007

Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief zijn de herhalingen van VisTv de Missie net afgerond. 2006 is overigens een bijzonder jaar voor dit onvervalst Nederlands hengelsportmagazine, want VisTv bestaat 10 jaar.

Dit jubileum was aanleiding om het programma te 're-stylen' en wat meer spanning mee te geven, en dat is aardig gelukt! Ed en Marco moesten namelijk een twaalftal 'missies' volbrengen. Opdrachten waarbij binnen een van te voren vastgesteld tijd een bepaalde soort of een minimum aantal vissen moest worden gevangen.

Bij het slagen van minimaal 10 hiervan zouden beide presentatoren worden beloond met een visreis naar keuze. Hoewel beide heren hun visje wel kunnen vangen bleek de vis en het weer vaak een behoorlijke handicap. In tegenstelling tot voorgaande jaren mochten opnames echter niet worden overgedaan.

Diverse keren dreigde de missie dan ook in het water te vallen. Een aantal keren was het letterlijk vijf voor twaalf en werd het doel pas in de laatste minuut gehaald. De spanning was dan ook vaak om te snijden en beide presentatoren stonden soms stijf van de stress.

 

Uiteindelijk gingen twee missies 'de mist in' en mochten Ed en Marco als beloning toch naar het zonnige Spanje afreizen om op meerval te vissen. Ook tijdens deze laatste opnames leek de vis niet mee te willen werken en werden de bonusvissen -twee grote meervallen- pas op het laatste moment gevangen.

Nieuw in VisTv de Missie waren de unieke onderwaterbeelden van vissen en filmopnames uit de oude doos. Samen met de spanning van 'de missie' is VisTv in 2006 weer een van de best bekeken doelgroepenprogramma's geworden.

Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.