Vis & water

Visionair nummer 10 verschenen

5369
22 dec 2008

Tussen kerst en oud & nieuw verschijnt Visionair nummer 10. Mis hem niet want nummer 10 staat boordevol interessante artikelen.

Zo laat de Zwitserse filosoof Alex Schwab zien waarom sportvissers in Zwitserland vis niet meer levend mogen terugzetten en gaat bioloog Henrik de Nie in op het gevaar van exotische vissoorten voor de eigen visfauna. Spraakmakend is ook het interview met visserij-icoon Dolf Boddeke, een bioloog die graag tegen heilige huisjes aanschopt.

Boeiend is ook het artikel van Willie van Emmerik over de kreefteninvasie in het polderwater van Wilnis, deze Amerikaanse zoetwaterkreeften bedreigen mogelijk de visstand van deze unieke polder. Naast nog een groot aantal andere artikelen is er ook ruimte voor discussie en wel over een onderwerp wat zowel in de hengelsport als het waterbeheer de gemoederen bezighoudt, namelijk de verantwoordelijkheid voor het visstandbeheer.

Visionair verschijnt 4 X per jaar en wordt verstuurd naar de relaties van Sportvisserij Nederland. Een abonnement kost € 25,95, losse nummers zijn verkrijgbaar voor € 6,95.

Lees nummer 10 hier alvast

Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.