Vis & water

Provinciale Statenverkiezingen en de sportvisserij

6948
01 mrt 2011

Op woensdag 2 maart vinden de Provinciale Statenverkiezingen plaats. Om sportvissers te informeren over de standpunten van de diverse politieke partijen ten aanzien van de hengelsport, heeft Sportvisserij Nederland vijf vragen gesteld aan de diverse grote landelijke politieke partijen.

De antwoorden op deze vragen – indien beschikbaar, want niet iedere partij vond het de moeite waard om onze vragen te beantwoorden – staan hier gepubliceerd.

Daar vind je ook de link naar een PDF uit Hét Visblad van maart waarin visserijwoordvoerders Lutz Jacobi (PvdA), Ad Koppejan (CDA), Stientje van Veldhoven (D66) en Johan Houwers (VVD) worden geïnterviewd over de sportvisserij. Op deze manier kun je precies zien welk belang de verschillende politieke partijen hechten aan de hengelsport. Niet onbelangrijk als je op 2 maart gaat stemmen voor de Provinciale Staten!

-> Meer informatie!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide