Vis & water

Nieuw: de gratis Vissengids App! (video)

21824
25 mrt 2011

De Veldgidsen van Sportvisserij Nederland gaan digitaal en mobiel. Vanaf nu kun je alle Nederlandse zoetwater- en zeevissen overzichtelijk op je mobiele telefoon of tablet bekijken. Via de officiële Vissengids App van Sportvisserij Nederland.

De App is direct een doorslaand succes: binnen één dag staat hij in de Top-10 meest gedownloade (gratis) Apps in de App Store en verslaat hiermee bijvoorbeeld de Facebook App. De reviews van gebruikers zijn ook zeer lovend. Dit alles, terwijl de officiële lancering nog moet plaatsvinden op de Visma. De Android versie verschijnt binnen enkele dagen.

Met de Vissengids App kun je op je mobiel alle Nederlandse zoetwater- en zeevissen bekijken; in totaal zo’n 170 stuks. Via diverse handige zoekopties vind je er naast mooie foto’s ook alles over herkenning, leefwijze, voedsel, gesloten tijden, hengelrecords, afmetingen en nog veel meer.


Nederlandse zoetwater- en zeevissen, uitgebreide informatie, fotomateriaal, en meer...

Je kunt de gidsen op alfabet, familie of trefwoord doorzoeken. Daarbij is het mogelijk om heel eenvoudig tussen zoetwater- en zeevissen te switchen. Het kan allemaal in een handomdraai.

Direct duidelijkheid!

Met de Vissengids App kun je aan de waterkant eenvoudig, exact en direct checken wat voor vissoort je hebt gevangen. Met de zeer eenvoudige, maar superhandige determinatiesleutel bepaal je binnen een paar seconden precies welke vis er op je onthaakmat ligt. Is het nu een brasem of kolblei? Een kleine roofblei of alver? Schol of schar? Gul of wijting? Met de Vissengids App weet je het direct en 100% zeker! Erg handig voor bijvoorbeeld je hengelvangstregistratie.


Determinatiemodule: bepaal eenvoudig en snel de vissoort!

Gratis

De Vissengids App is een aanvulling op de succesvolle veldgidsen ‘De Nederlandse zoetwatervissen’ en ‘De Nederlandse zeevissen’. Deze zijn sinds vorig jaar ook online beschikbaar, maar nu hebben sportvissers, duikers, biologen en andere geïnteresseerden dus ook de mogelijkheid om via hun mobiel vissoorten te bekijken en determineren.

Meteen downloaden!

  1. Ga naar de App Store (nu al beschikbaar voor iPhone, iPod en iPad) of Android Market (voor Android toestellen) om de Vissengids App op je mobiel te downloaden. Let op: de Android versie is beschikbaar vanaf 28 maart.
  2. Zoek op ‘Vissengids’
  3. Installeer de gratis App
  4. De App staat nu op je scherm en je kunt direct starten met het bekijken en determineren van alle Nederlandse vissoorten!

 

Meer informatie

De App is in opdracht van Sportvisserij Nederland technisch ontwikkeld door The Mobile Company (makers van Apps voor onder meer de ANWB, Volkswagen, 9292ov, WNF en Bol.com) , zowel voor iPhone gebruikers als mensen met een Android-toestel. Hij is vanaf nu gratis te downloaden via de App Store van Apple en vanf 28 maart via de Android Market van Google. De officiële lancering vindt plaats op de Visma, die van 31 maart t/m 3 april plaatsvindt in Ahoy Rotterdam.

Heb jij geen iPhone, iPod, iPad of Android-toestel? Ga dan snel naar www.nederlandsevissen.nl voor de gratis online versie van de vissengidsen en om de gedrukte versies te bestellen in de webwinkel van Sportvisserij Nederland!

 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.