Vis & water

Vissengids App nu ook op Android beschikbaar! (video)

12663
30 mrt 2011

In navolging op de zeer succesvolle introductie van de Vissengids App in de App Store, is deze prachtige en superhandige App nu ook beschikbaar via de Android Market.

OK, toegegeven, een dag later dan gepland, maar dan heb je ook wat.

Inmiddels is de Vissengids App binnen één week al ruim 14.000 keer gedownload via de App Store. Hoogste tijd voor de introductie via de Android Market, zodat iedereen met een Android smartphone de Vissengids App ook kan gebruiken.

-> Ga naar de Android Market en download de Vissengids App direct op je smartphone!

Handig!

Met de Vissengids App kun je op je mobiel alle Nederlandse zoetwater- en zeevissen bekijken; in totaal zo’n 170 stuks. Via diverse handige zoekopties vind je er naast mooie foto’s ook alles over herkenning, leefwijze, voedsel, gesloten tijden, hengelrecords, afmetingen en nog veel meer.

Je kunt de gidsen op alfabet, familie of trefwoord doorzoeken. Daarbij is het mogelijk om heel eenvoudig tussen zoetwater- en zeevissen te switchen. Het kan allemaal in een handomdraai.

Direct duidelijkheid!

Met de Vissengids App kun je aan de waterkant eenvoudig, exact en direct checken wat voor vissoort je hebt gevangen. Met de zeer eenvoudige, maar superhandige determinatiesleutel bepaal je binnen een paar seconden precies welke vis er op je onthaakmat ligt. Is het nu een brasem of kolblei? Een kleine roofblei of alver? Schol of schar? Gul of wijting? Met de Vissengids App weet je het direct en 100% zeker! Erg handig voor bijvoorbeeld je hengelvangstregistratie.

Gratis

De Vissengids App is een aanvulling op de succesvolle veldgidsen ‘De Nederlandse zoetwatervissen’ en ‘De Nederlandse zeevissen’. Deze zijn sinds vorig jaar ook online beschikbaar, maar nu hebben sportvissers, duikers, biologen en andere geïnteresseerden dus ook de mogelijkheid om via hun mobiel vissoorten te bekijken en determineren.

-> Waar wacht je nog op? Downloaden die App!

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.