Vis & water

AUHV zoekt nieuwe voorzitter

5436
15 aug 2011

De Algemene Utrechtse Hengelaars Vereniging zoekt een nieuwe voorzitter. Belangrijke taak voor de nieuwe voorzitter is het leidinggeven aan het voltallige bestuur (negen leden) en de (circa 45) vrijwilligers van de vereniging.

Daarbij staat het waarborgen van de toekomst van de AUHV – waardoor meer dan 8000 aangesloten leden kunnen (blijven) vissen in de circa 2.500 hectare aan viswateren – centraal.

Kernpunten hierbij zijn: professionalisering van de vereniging, contacten met de partners, het behoud / uitbreiding van het viswaterareaal en de vismogelijkheden, werving en behoud van leden en gezonde verenigingsfinanciën.

Profiel

Algemene functie-eisen:

  • Heeft affiniteit met de recreatievisserij.
  • Is in staat bestuur, vrijwilligers (en leden) op de vastgestelde doelen te richten.
  • Is in staat de AUHV intern en extern te vertegenwoordigen als gelijkwaardige en betrouwbare gesprekspartner.
  • Onderhoudt goede contacten met (overheids)instanties.
  • Heeft inzicht in bestuurlijke processen.

Voor meer informatie over deze onbezoldigde vacature en een meer uitgebreide profielschets kun je contact opnemen met Jim van de Burgt, secretaris van de AUHV.

Reacties, inclusief motivatie, kunnen tot drie weken na verschijning van dit Visblad naar secretaris@auhv.nl worden gestuurd. Kijk voor meer informatie over de AUHV op www.auhv.nl

Bron: Hét Visblad

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide