Vis & water

Visionair heeft nieuwe website met archief

9246
22 nov 2011

Visionair heeft een gloednieuwe website, inclusief handig archief. De nieuwe website is vanaf nu online te raadplegen via www.invisionair.nl.

Visionair is hèt vakblad over vis, visserij en visstandbeheer en wordt uitgegeven door Sportvisserij Nederland.

De verbetering is mede gedaan naar aanleiding van één van de conclusies uit het recent uitgevoerde lezersonderzoek. Er was onder de lezers een grote behoefte aan een online archief. Binnenkort meer informatie over de uitkomsten, houd de site in de gaten!

Je vindt op www.invisionair.nl vanaf nu niet alleen de laatste uitgave, maar ook een fantastisch archief met alle edities van de laatste jaren, dat de komende weken verder wordt aangevuld. Bovendien zijn alle artikelen gesorteerd onder rubrieken en los te lezen.


Oude nummers makkelijk terug te vinden en te raadplegen.


Alle artikelen vind je snel terug, netjes gesorteerd onder vaste rubrieken

Visionair: verstand van vissen!

Belangrijkste doel van het blad is het inspelen op de groeiende vraag naar informatie over vissen en aanverwante onderwerpen bij waterbeheerders, onderzoekers en visstandbeheerders. Daarnaast wil Visionair aan een breder publiek laten zien dat vissen fascinerende organismen zijn waar zeer veel over valt te vertellen.

Visionair is geen hengelsportmagazine, maar een toegankelijk vakblad over de biologie en het beheer van vissen. Een belangrijk deel van de artikelen wordt geschreven door visdeskundigen werkzaam bij universiteiten en onderzoeksinstellingen. Naast de inhoud van de artikelen is er veel aandacht besteed aan de lay out, vooral de vaak prachtige foto's zullen de lezer nog dichter bij de ongrijpbare onderwaterwereld brengen.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.