Vis & water

Vissen vangen = prijzen winnen! Doe mee!

12338
25 mei 2012

Je leest het goed: vissen vangen = prijzen winnen. Als jij namelijk op Nationale Hengeldag (zaterdag 26 mei) via de MijnVISmaat App of www.mijnvismaat.nl je vangsten registreert, dan maak je automatisch kans op mooie prijzen! Wat wil een sportvisser nog meer?!

Net als de Nationale tuinvogeltelling organiseert Sportvisserij Nederland op zaterdag 26 mei de Nationale hengelvangst telling. Aan alle sportvissers zal worden gevraagd om op die dag hun vangsten met behulp van de gratis MijnVISmaat App of www.mijnvismaat.nl vast te leggen. En er worden maar liefst 100 prijzen verloot onder de deelnemers, waaronder een complete voerboot!

Iedereen die op Nationale Hengeldag mee vist en via MijnVISmaat zijn vangsten aanmeldt, maakt kans op onderstaande fantastische visgadgets:


(Klik voor een pdf)

Door jaarlijks de vangsten op Nationale Hengeldag te gaan registreren, krijgt de sportvisserij een uniek beeld van hoe de visstand zich door de jaren heen ontwikkelt.

Iedereen vist mee op 26 mei - Nationale Hengeldag

Op Nationale Hengeldag, de laatste zaterdag van mei zijn ruim honderd hengelsportverenigingen actief met allerlei activiteiten. Bij veel verenigingen kun je op deze dag ook gratis meevissen. Vis jij ook mee op Nationale Hengeldag? Lees er hier meer over.

Ed & Marco komen naar je toe!

Ed Stoop en Marco Kraal, onze bekende presentatoren van VisTV, bezoeken dit jaar negen verschillende evenementen op Nationale Hengeldag. Ed bezoekt vier verenigingen in West-Nederland. Marco komt bij vijf verenigingen in Gelderland en Utrecht langs. Check hier de exacte route!

Kortom: op 26 mei ga je naar de waterkant en voer je je vangsten in via de gloednieuwe MijnVISmaat app of www.mijnvismaat.nl!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.