Vis & water

Over onderwaternatuur en een mooie oude gewoonte (video)

5916
06 jun 2012

Het bedrijf 'Kunst & Wunderkammer' werkt op dit moment aan een serie uitzendingen over vismigratie in Nederland; 'Ik wil alleen maar zwemmen'.

De serie gaat over de miljoenen jaar oude gewoonte van vissen om heen en weer te trekken van zee naar de beken diep in het binnenland om zich voort te planten, de problemen die vissen in onze tijd ondervinden en de mensen die zich met man en macht inzetten om deze vismigratie weer op gang te krijgen.

Sportvisserij Nederland sponsort dit project. Kunst & Wunderkammer heeft ook gewerkt aan de goed ontvangen serie 'Natuur in de stad', een 6-delige tv-serie op de NCRV.

In het documentaireproject “Ik wil alleen maar zwemmen..” duiken we in de onderwaterwereld en breken een lans voor een vrije trekroute voor vissen. De serie is afgelopen maand door verschillende regionale omroepenuitgezonden.

-> Lees er meer over op de site van Kunst & Wunderkammer

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.