Vis & water

Kom naar het North Sea Film Festival (video)

4448
02 okt 2012

Het North Sea Film Festival (NSFF) for underwater movies brengt van 9 t/m 11 november de onbekende mariene wereld naar de oppervlakte. De vijfde editie van het enige onderwater filmfestival van Nederland vindt plaats in theater LantarenVenster in Rotterdam.

Een weekend lang kunnen bezoekers genieten van documentaires en animaties waarbij het leven onderwater centraal staat. Verschillende films beleven hun première op deze vijfde editie van het NSFF. Zoals Hot Tuna, de nieuwste productie van Rick Rosenthal, ingesproken door sir David Attenborough.

Alle vijftig films worden in themablokken ondergebracht. Zo zal er o.a een blok aan haaien worden gewijd, aan wrakken, aan bijzondere expedities en aan leven dat bijna te klein is om waar te nemen. Op zondagmiddag is er een speciale interactieve kindervoorstelling. Het programma wordt 20 oktober bekend gemaakt via de website, vanaf dat moment kan men ook reserveren.

Meer info op: www.northseafilmfestival.com en op facebook

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide