Vis & water

Wat leeft er in jouw viswater? Kom kijken bij een visserijkundig onderzoek!

9860
09 okt 2012

Het onderzoeksteam van Sportvisserij Nederland rijdt tijdens de koudere maanden het hele land door om te onderzoeken wat er allemaal in viswater van verenigingen leeft. De wateren worden professioneel afgevist en dat levert vaak bijzondere en mooie vangsten op. Visstand vertelt enorm veel over de kwaliteit van het water.

De planning voor deze zogenaamde 'Kort Advies Onderzoeken' voor dit najaar is bekend. De data van de onderzoeken en de plaats is te vinden op de Agenda. In het programma is nog wel ruimte, dus verenigingen kunnen zich nog aanmelden.

Er kan echter geen garantie worden gegeven, dat het onderzoek daadwerkelijk nog in 2012 zal plaatsvinden. Het kan ook zijn dat het onderzoek pas in de periode januari-maart 2013 wordt uitgevoerd.

Door op deze link (pdf) te klikken, ziet u hoe u een visserijkundig onderzoek in zijn werk gaat en wat u kunt verwachten. Door op deze link te klikken, kunt u zich aanmelden voor een Visserijkundig Onderzoek. Soms is een Visserijkundig Onderzoek niet nodig en kan worden volstaan met een schriftelijk advies. Dit advies is gratis voor de vereniging!

Oktober 2012

16 di Stadswateren - Leerdam
17 wo Stadswateren - Leerdam
18 do Stadswateren - Leerdam
30 di Stadsgracht - Coevorden
31 wo Bultpark - Lelystad

November 2012

1 do Parkhout - Nieuwegein
13 di Teggerse Plas - Ohé en Laak
20 di Park Kienehoef - St. Oedenrode
21 wo Zandwiel - Etten-Leur
27 di Ijzeren Man - Weert

December 2012

11 di Kanovijver - Heiloo
12 wo Karreweel - Heiloo

Wil jij ook wel eens weten wat er onder water leeft? Kom dan vooral eens kijken. Onze medewerkers helpen je graag aan meer informatie en hebben antwoord op al je vragen.

Tot aan de waterkant!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide