Vis & water

KIJKTIP: HAAIEN IN SBS 6 HART VAN NEDERLAND

7446
09 aug 2013

Vanavond om 22:30 uur volop aandacht voor Sharkatag, in de late editie van Hart van Nederland (SBS 6). De filmploeg van SBS ging vandaag mee de Noordzee op, en dat heeft dankzij de goede haaienvangsten van dag 3 van dit evenement spectaculaire beelden opgeleverd. Kijken dus!

Wie op bewegend beeld wil zien hoe het er de afgelopen dagen aan toe ging tijdens Sharkatag 2013, doet er dus goed aan om vanaf 22:30 uur op SBS 6 af te stemmen. In deze late editie van Hart van Nederland volop aandacht voor dit driedaagse evenement, dat in het teken staat van ‘catch, tag & release’; zoveel mogelijk haaien vangen, van een merkje voorzien en weer ongeschonden terugzetten.

Uitzending gemist
Ben je vanavond niet in de gelegenheid om de uitzending live te kijken, ga dan naar Hart van Nederland -> 'programma gemist'. Daar is later vanavond of anders morgenochtend zowel de hele uitzending als het specifieke item over Sharkatag 2013 online terug te zien.

Hart van Nederland
Hart van Nederland is het dagelijkse nieuwsprogramma van SBS 6 met oog voor het kleine én het grote nieuws van eigen bodem. Hart van Nederland is actueel, verrassend, origineel en een van de best bekeken nieuwsprogramma’s op de Nederlandse televisie. Hart van Nederland kent twee edities: de vroege editie om 19.00 uur en de late editie om 22.30 uur. Soms wordt er afgeweken van het tijdstip van half elf vanwege de hoofdfilm of een sportuitzending. Hart van Nederland begint dan later, nooit eerder. Op zaterdag en zondag is er alleen een late editie, die van half elf.

Meer informatie over het onderzoek naar de Noordzeehaaien, lees je op www.haairog.nl.

 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide