Vis & water

Benefietwedstrijd voor het Peuterfonds: inschrijven maar!

7385
15 jan 2014

Zojuist kregen we per mail een mooi verzoek van HSV Ons Genoegen uit Makkum. De mannen en vrouwen van deze vereniging hebben het briljante idee om 5.000 euro te storten aan het Peuterfonds via een benefietwedstrijd. En ze bestaan ook nog eens 50 jaar, dus daar helpen we graag aan mee via dit nieuwsbericht.

Check onderstaande mail van de penningmeester:

Beste Sportvisserij Nederland,

Dit jaar bestaat HSV 'Ons Genoegen' Makkum e.o. 50 jaar. Om dit te vieren hebben wij ervoor gekozen om niet al het geld op te zuipen, maar 5000 euro(of meer) te doneren aan Stichting Peuterfonds, deze Stichting is jullie ook wel bekend. Dit doen wij d.m.v een benefietwedstrijd (witviswedstrijd) op 19 april a.s, waar 150 wedstrijdvissers aan mee kunnen doen.
Marco Kraal zal ook aanwezig zijn op deze dag om de cheque in ontvangst te nemen.

Zou u hierover een stukje willen plaatsen op de RSS/nieuwsoverzicht van Sportvisserij Nederland.nl? We hebben inmiddels 1/3 van de inschrijvingen binnen, maar een extra push vanaf uw website zou mooi meegenomen zijn. Er zijn namelijk veel mooie prijzen te winnen zoals een 6 persoons vakantie en 250 euro., maar de prijzentafel proberen we zo vol mogelijk te krijgen, met een gratis verloting na afloop.

Mijn dank is groot, ook namens de hulpbehoevende kinderen van Stichting Peuterfonds.

Met vriendelijke groet,

Bert Altena, Ledenbeheer c.q. Penningmeester
HSV 'Ons Genoegen' Makkum e.o.

Sportvisserij Nederland steunt dit initiatief van harte. Meer informatie vind je hieronder:

Wat?

Benefietwedstrijd van HSV Ons Genoegen Makkum, waarbij de opbrengsten ten goede komen van het Peuterfonds. Het wordt een grote wedstrijd met plaats voor 150 deelnemers, verdeeld over 5 vakken met elk 30 vissers. Mede dankzij uw deelname schenken wij op 19 april a.s. € 5.000,- aan het Peuterfonds.

Wanneer?

19 april

Waar?

De Workumertrekvaart bij Tjerkwerd, Parrega en Workum

Waarom?

Voor het Peuterfonds natuurlijk, maar er zijn ook mooie prijzen te winnen, waaronder 1 week volledig verzorgde vakantie voor 6 personen in een luxe vakantievilla met sauna en een geldprijs van 250 euro.

De doelstelling van de Stichting PeuterFonds is om kinderen in de leeftijdscategorie van 5 tot 15 jaar, de dag van hun leven te bezorgen met een hengelsportgerelateerde natuurbeleving. De hoofddoelgroep bestaat uit kinderen met gezondheidsproblemen. Tevens kunnen de gelden van het PeuterFonds ten bate worden gesteld voor kinderen in kansarme situaties binnen Nederland.

Meer informatie en inschrijven

Namens Sportvisserij Nederland: veel succes en plezier gewenst!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide