Vis & water

Online verkoop VISpassen neemt grote vlucht

8442
12 feb 2014

De gratis Online VISpas Bestelmodule is een groot succes. De ongeveer 130 verenigingen die de module sinds de livegang in 2013 in gebruik hebben genomen, hebben hun ledental sindsdien fors zien groeien.

De Online VISpas Bestelmodule – te activeren via www.mijnhengelsportvereniging.nl – bezit een gigantisch potentieel voor hengelsportverenigingen. Sportvissers kunnen met deze module vanuit hun luie stoel online de VISpas bestellen, direct betalen via iDeal of creditcard en met het Voorlopig Bewijs van Lidmaatschap meteen naar de waterkant.

Binnen enkele weken ontvangen zij de VISpas automatisch per post.


De gratis Online VISpas Bestelmodule; eenvoudig te integreren in elke verenigingswebsite.

Veel voordelen

Maar ook voor de vereniging heeft dit extra verkoopkanaal via internet veel te bieden. Allereerst de extra verkoop van VISpassen. Verenigingen die de module hebben geactiveerd, zien hun ledental doorgaans aanzienlijk groeien. Afgelopen jaar met gemiddeld 7,2%, tegenover 4% voor verenigingen die de module nog niet hebben geïnstalleerd. Dat is niet zo gek wanneer je bedenkt dat 30% van hun nieuwe leden online de VISpas kocht.

Daarnaast biedt de module veel gemak. Dankzij de koppeling met de gratis ledensoftware HSV Leden Online heb je geen last van extra administratie. Bovendien is de gratis module in enkele minuten in te stellen en aan de verenigingswebsite te koppelen.

Veel gestelde vragen

  • Waar kan ik de Online VISpas Bestelmodule aanvragen?

Via www.mijnhengelsportvereniging.nl/aanvragen. Onder ‘Help en documentatie’ vind je handleidingen en instructies.

  • Welke verenigingen kunnen de module gebruiken?

Alle verenigingen met een website – al dan niet via www.mijnhengelsportvereniging.nl – kunnen de module installeren, mits het gratis ledenpakket van Sportvisserij Nederland (HSV Leden Online) wordt gebruikt.

  • Is de module echt helemaal gratis?

Ja. Ook de kosten voor het gebruik van iDeal en Creditcard zijn voor rekening van Sportvisserij Nederland.

  • Hoe ziet onze ledenadministrateur als nieuwe leden zich online aanmelden?

Door de koppeling met HSV Leden Online zie je onderscheid tussen ‘offline’ en ‘online’ nieuwe leden. Leden worden na betaling automatisch bijgeschreven. De ledenadminstrateur ontvangt, indien gewenst, een e-mail bij elk nieuw lid dat zich aanmeldt.

  • Waar vind ik meer informatie?
    Voor meer informatie over de Online VISpas Bestelmodule en direct aanvragen ga je naar Mijnhengelsportverenging.nl.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.