Vis & water

Studio Vis TV afl. 8 gemist? (video)

5466
17 mrt 2014

Afgelopen zondag was zeevisser Kees Westdorp te gast in Studio Vis TV. In de achtste en voorlopig laatste aflevering van de populaire sportvis-talkshow doken we met Westdorp in de wereld van de zeevisserij. Wil jij weten wat de laatste ontwikkelingen zijn op zeevisgebied en Kees’ gouden tips voor succesvol zeevissen weten? Bekijk dan nu de uitzending terug via RTL XL.

-> Bekijk hier de uitzending terug op RTL XL

Kees Westdorp (46) is bepaald geen onbekende in het zeeviswereldje. Zo is de Hellevoeter drievoudig Nederlands kampioen Kustvissen (2001, 2002 en 2005) en won hij vorig jaar nog op overtuigende wijze het Nederlands Kampioenschap Bootvissen 2013. Niet veel later wist hij ook de prestigieuze Topcompetitie Kustvissen 2013 op zijn naam te schrijven. Dit is slechts een greep uit de wedstrijdoverwinningen van Westdorp, die ook al jarenlang vast onderdeel uitmaakt van de Nederlandse nationale zeevisteams.

Kees met een ferme gul

Strandvisserij
Hoewel Kees Westdorp vooral bekend is vanwege zijn succesvolle deelnames aan zeeviswedstrijden, vist de goedlachse ruwe bolster (met blanke pit) natuurlijk ook buiten wedstrijdverband om zeer fanatiek. Zijn voorliefde gaat daarbij uit naar de strandvisserij. In de uitzending van aanstaande zondag strooit Westdorp dan ook met tips en tricks voor het zeevissen vanaf het strand. Aas, onderlijnsystemen, leuke gadgets, hengel, lijn en molen, maar ook de werptechniek komen aan bod. Zo staat Kees’ persoonlijke werprecord op een respectabele 219 meter. Hoe hij dat flikte, hoor je zondag. Uiteraard ontbreken in deze achtste aflevering ook de vertrouwde nieuwsrubriek – waarin sidekick Robert de Wilt inzoomt op de laatste nieuwtjes uit sportvisland – en de overige rubrieken niet.

Herhaling op zaterdag
Studio Vis TV wordt a.s. zondag 16 maart omstreeks 10.00 uur uitgezonden op RTL 7. Samen met de derde Vis TV-aflevering van het nieuwe seizoen 2014 (van 09.30 – 10.00 uur, ook op RTL 7), zit je komende zondagochtend dus gebakken met een uur lang sportvissen op de televisie! Mocht je de uitzending onverhoopt toch missen, dan kun je die later alsnog terugkijken. Iedere zaterdagmiddag om 16.30 uur wordt de uitzending van de zondag daarvoor herhaald op RTL 7 – komende zaterdag 15 maart is dat aflevering 7 waarin hengelsportwinkelier Marcel Schouten te gast was. Mocht je niet zolang kunnen wachten, dan kun je het programma ook vrijwel direct na de uitzending al terugkijken op RTL XL (www.rtlxl.nl).

Kijk hier voor meer informatie, het uitzendschema en herhalingen.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide