Vis & water

Voorbereidingen VISpas 2015 in Volle gang

6467
19 sep 2014

Terwijl we nog volop genieten van het mooie zomerweer zijn hengelsportverenigingen zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de VISpas van 2015. Er staan nogal wat veranderingen op stapel. Allereerst is er de invoering van SEPA, waardoor er dit najaar geen incasso's meer kunnen worden uitgevoerd op de oude vertrouwde CLIEOP3 manier.

Foto: cursusleider Frans Jacques legt cursisten persoonlijk en haarfijn de nieuwe software uit.

Verder valt op 7 oktober aanstaande het doek voor het software pakket "HSV Ledenadministratie 3".

Dit najaar schakelt iedereen over op de internetapplicatie "HSV Leden 2015". Medewerkers van Sportvisserij Nederland en softwarebedrijf TJ Webstudio reizen momenteel het hele land door om vrijwilligers te bekwamen in het werken met de nieuwe programmatuur. Gisteren werd alweer de 4e cursus gegeven in Gilze. Later dit jaar staan Apeldoorn, Hoofddorp en Roermond nog op het programma.

Roermond en Apeldoorn zijn inmiddels helaas volgeboekt, maar voor de cursus in Hoofddorp op dinsdag 30 september zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Belangstellenden kunnen zich hier opgeven.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.