Vis & water

Vissennetwerk in het teken van monitoringsmethoden

4901
08 apr 2015

Donderdag 9 april vindt een bijeenkomst plaats van het Vissennetwerk welke gehouden wordt bij Movares in Utrecht. Het thema van de bijeenkomst is: Innovatieve monitoringsmethoden.

Dagvoorzitter Marco Beers leidt de aanwezigen door het programma. Er zijn acht lezingen waarbij onderwerpen worden besproken zoals Duikend (vis) onderzoeken, eDNA in stromend water en vismonitoring, de mogelijkheden van zenderen, innovatieve elektrovisserij en onderzoeken met drones.

Advies- en ingenieursbedrijf Movares is gastheer bij dit Vissennetwerk. ‘Verbinden’ is het motto van dit bureau. ‘’Verbinding geeft sterkte, creativiteit en meerwaarde. Daarom zoeken wij met u in projecten naar brede verbinding met de maatschappij, omgeving en de techniek.’’

Het Vissennetwerk is een platform waarin informatie, kennis en ideeën op het gebied van vissen, visserij en de omgeving van vissen worden uitgewisseld. Dit gebeurt vanuit zowel een wetenschappelijke als een praktische invalshoek. Het werkgebied bestrijkt de zoete en brakke binnenwateren van Nederland en Vlaanderen. In totaal zijn meer dan 350 mensen in Nederland en Vlaanderen voor hun professie bezig met vis en lid van het Vissennetwerk. Kijk voor informatie op de website www.vissennetwerk.nl


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.