Vis & water

Meer karper dankzij de Nachtvis- en Derdehengeltoestemming

5730
29 apr 2015

De inkomsten uit de verkoop van de Nachtvis- en Derde hengeltoestemming vloeien direct terug in het verbeteren van de mogelijkheden voor de karpervisserij. Zo zijn er hierdoor al de nodige grootschalige karperuitzettingen gerealiseerd.

Met de Nachtvis- en Derde Hengeltoestemming kan de VISpashouder het hele jaar door ook ’s nachts en/of met drie hengels vissen. Hier wordt volop gebruik van gemaakt: de eerste drie maanden van dit jaar zijn al 30.000 toestemmingen uitgegeven.

Met dit geld wordt door federaties geïnvesteerd in karperuitzettingen, bijvoorbeeld in de Benedenrivieren, Limburgse kanalen, Friese boezemwateren en de grote wateren in Gelderland. De toekomst van de karpervisserij op veel wateren in de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren wordt hiermee veiliggesteld.

Bestel online

De Nachtvis- en Derde Hengeltoestemming 2015 kunnen alleen online worden besteld via de website van je hengelsportfederatie, De KSN (www.deksn.nl) en Sportvisserij Nederland. Na betaling krijg je direct digitaal een Voorlopige Nachtvistoestemming en/ of Derde Hengeltoestemming opgestuurd en kun je – in combinatie met je VISpas – meteen gaan vissen.

De hologramsticker (die je op je VISpas moet plakken) ontvang je binnen 3 weken per post. De Nachtvistoestemming kost € 10,- en de Derde Hengeltoestemming € 25,-.

-> Bestel de Nachtvis- en/of Derde Hengeltoestemming 2015

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.