Vis & water

Heilbot in Big Fish Klaas gemist? (video)

5345
31 jan 2017

Gister kon je de vierde aflevering van Big Fish Klaas zien op NPO3. Dit keer reisde hij samen met zanger Jeroen van der Boom naar het prachtige Noorwegen. In dit visland bij uitstek gaan de twee achter de meest indrukwekkende vis van de noordelijke zeeën aan: heilbot. Bekijk nu de uitzending gratis terug!

-> Klik hier om de uitzending terug te kijken op Uitzending gemist

Bij het horen van de naam heilbot gaat het hart van veel zeevissers sneller kloppen. De brute kracht en immense afmetingen van deze platvis maken het tot een geliefde sportvis. Vissen op heilbot is echter geen gemakkelijke visserij en de heren zullen alles uit de kast moeten halen om er één te haken en landen.

Gelukkig is Jeroen van der Boom net als Klaas een fanatiek visser waardoor hij de nodige ervaring heeft. Zo ging hij al een keer op pad met presentator Robert de Wilt om te snoekbaarzen in Amsterdam. Dit Visblad TV item en het bijbehorende artikel check je hier.

Bekijk hier alvast enkele promo's van de uitzending:-> Bekijk hier de hele uitzending terug

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide