Vis & water

VIDEO: Wie maken er kans op de titel Sportvrouw van het jaar?

3347
13 nov 2017

Net als vorig jaar kiest de (inter)nationale wedstrijdtop de Sportman, Sportvrouw en het Sporttalent van het jaar tijdens het Sportvisserij Nederland Topsportgala. Op zaterdag 18 november wordt voor de tweede keer dit grote vis-evenement gehouden op topsportcentrum Papendal. Alle genodigde wedstrijdvissers zijn gerechtigd om te stemmen.

Om een weloverwogen keuze te maken, maakt Sportvisserij Nederland dit jaar de genomineerden al voor het Topsportgala bekend. Een jury - bestaande uit bondscoaches, COW-leden en de Commissaris Wedstrijden uit het zoetwatervissen - heeft per categorie drie genomineerden geselecteerd. Tijdens het Topsportgala krijgt iedere genodigde wedstrijdvisser een formulier om zijn/haar stem uit te brengen.

Sportvrouw van het jaar

De tweede categorie die we bekend maken is de Sportvrouw 2017. Krijgt Anja Groot een opvolgster of mag ze voor de tweede maal deze felbegeerde trofee komen ophalen? Klik snel op de video om te horen wie er genomineerd zijn.


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.