Vis & water

Vacature: Secretaris Sportvisserij Oost-Nederland

2472
06 dec 2017

De huidige secretaris van Sportvisserij Oost-Nederland legt op 1 januari 2018 zijn functie wegens persoonlijke omstandigheden neer. Hierdoor ontstaat een vacature voor een secretaris.

Kandidaten beschikken over bestuurlijke capaciteiten en goede contactuele en sociale vaardigheden. Zij hebben een opleiding op HBO niveau of door aantoonbare ervaring een dergelijk niveau bereikt. Affiniteit met de hengelsport wordt op prijs gesteld, maar is niet beslist noodzakelijk.

De secretaris van het bestuur van Sportvisserij Oost Nederland houdt een algemeen overzicht op de uitvoering van procedurele zaken binnen het bestuur en de vereniging. De praktische taken van de secretaris, zoals onder andere de voorbereiding van de bestuursvergaderingen en het opstellen van notulen, zijn gedelegeerd aan het secretariaat van de werkorganisatie

Naast een plezierige werkomgeving geldt voor deze vrijwilligersfunctie een passende onkostenvergoeding.

-> Lees de volledige vacature op de website van Sportvisserij Oost-Nederland
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide