Vis & water

Vacature Voorzitter Sportvisserij Limburg

2871
16 jan 2018

Met ingang van 1 februari 2018 treedt de huidige voorzitter van Sportvisserij Limburg af en ontstaat er een vacature voor de functie van voorzitter (M/V).

Sportvisserij Limburg behartigt de belangen van ruim 30.000 sportvissers in Limburg, zodat deze mogen en kunnen vissen. Verder zet zij zich in voor natuurlijke watersystemen met een gezonde visstand. Samen met Sportvisserij Nederland, collega-federaties en via samenwerkingsverbanden met natuur-, recreanten- en sportorganisaties bundelt zij de krachten om gezamenlijk de ambities te realiseren. Sportvisserij Limburg is aangesloten bij de landelijke koepel Sportvisserij Nederland en bij NOC*NSF.

Bestuurslid bij Sportvisserij Limburg is een vrijwilligersfunctie, waar de wettelijke vrijwilligersvergoeding en daarnaast een reiskostenvergoeding tegenover staat.


Lees ook:


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide