Vis & water

Visgevecht in China eindigt bij rechtbank

3986
20 dec 2007

SHANGHAI (ANP) - Zoals bekend zijn Chinezen liefhebbers van vissen en aquariums, maar een inwoner van Shanghai heeft het wel heel erg bont gemaakt. Tijdens een grondige verbouwing legde Shen Lidong een enorm aquarium aan in zijn appartement op de veertiende etage.

Afb: home.hccnet.nl

Het gevaarte heeft een vloeroppervlak van 13 vierkante meter en zit vol grote karpers, bericht de Shanghai Daily donderdag. Het was aanleiding voor een burenruzie. Zijn onderbuurvrouw Ma Huilin liet het er niet bij zitten en stapte deze week naar de rechtbank.

Ma deed geen oog meer dicht, zei ze, bang dat ze was dat de zware bak compleet met water, vissen plus een deel van het plafond in haar slaapkamer zou belanden. Het slaapvertrek bevindt zich precies onder het aquarium. De rechter stelde de onderbuurvrouw in het gelijk: Shen moet zo snel mogelijk zijn aquarium verwijderen.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide