Vis & water

Aanvullinglijsten viswateren september 2007

4940
13 sep 2007

Sinds de lancering begin dit jaar van de VISpas en Kleine VISpas met de daarbij horende viswateren, is afgelopen jaar al veel water toegevoegd. Deze maand publiceert Sportvisserij Nederland wederom een aanvullingslijst op zowel de Landelijke als de Kleine Lijst van Viswateren.

Klik hieronder de lijst aan en zie direct welke wateren zijn toegevoegd! Klik hier voor de aanvulling landelijke lijst 07 september 2007 De in deze lijst vermelde wateren zijn een aanvulling op de Landelijke Lijst van Viswateren 2007-2008- 2009. In deze wateren mag worden gevist door de houder van een geldige VISpas, onder de algemene voorwaarden zoals vermeld in de Landelijke Lijst en de voorwaarden zoals vermeld bij de verschillende federaties. Bij het vissen in de genoemde wateren dient u naast de VISpas en de Landelijke Lijst van Viswateren een afdruk van deze pagina's bij u te hebben.

Klik hier voor de aanvulling kleine lijst - 07 september 2007 De in deze lijst vermelde wateren zijn een aanvulling op de Kleine Lijst van Viswateren 2007. In deze wateren mag worden gevist door de houder van een geldige Kleine VISpas, onder de algemene voorwaarden zoals vermeld in de Kleine Lijst (pag. 4 en 5) en de voorwaarden zoals vermeld bij de verschillende federaties. Bij het vissen in de genoemde wateren dient u naast de Kleine VISpas en de Kleine Lijst van Viswateren een afdruk van deze pagina's bij u te hebben.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.