Vis & water

Persbericht: Grauvell verlengt sponsorcontract nationaal bootvisteam

5125
11 sep 2007

De bekende hengelsportgroothandel Grauvell sponsort ook dit jaar het bootvisteam dat van 1 t/m 4 oktober namens Sportvisserij Nederland deelneemt aan het Wereldkampioenschap Bootvissen bij het Belgische Blankenberge.

Voor dit WK hebben zich 18 landen ingeschreven en wordt Nederland naast de thuisvissende Belgen getipt voor een podiumplaats. Het vissen bij Blankenberge is namelijk vergelijkbaar met dat in ons deel van de Noordzee en beperkt zich voornamelijk tot vissoorten als gul (jonge kabeljauw), wijting en platvis.

De ploeg onder leiding van bondscoach Wil Franken en bestaande uit Kees van der Eijk, Gerard de Bruijn, Sjaak Verburg, Ernest Ripson en Eric Goossens heeft zich na een lange weg van selectiewedstrijden gevormd uit een grote groep bootvissers die zich al in november 2006 voor de eerste selectiewedstrijden hadden ingeschrevenen. Allen hebben als wedstrijdvisser een respectabele staat van dienst en vooral ook internationale ervaring. Op dit moment is het team volop in de weer met de voorbereiding van deze mondiale. Niets mag immers aan een toeval worden overgelaten.

Nieuwe boothengels en ander hengelmateriaal worden uitvoerig getest, onderlijnsystemen waar nodig aangepast, alles om tot dat optimaal resultaat te komen. Grauvell zelf laat bij monde van verkoopleider Benelux Frank Janbroers weten verheugd en tegelijk trots te zijn om dit nationale bootvisteam wederom te kunnen ondersteunen.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.