Vis & water

Leden Hengelsportvereniging onderscheiden

7387
28 aug 2007

Dinsdag 28 augustus 2007 - WAGENBERG - Jan van Meer uit Wagenberg en Dion de Peijper uit Terheijden van Hengelsport SIOG in Wagenberg hebben zaterdag een Bronzen Bever gekregen.

Jan van Meer (l) en Dion de Peijper van Hengelsport SIOG uit Wagenberg hebben een Bronzen Bever gekregen. foto René Schotanus/ het fotoburo

Wethouder Koos Krook voorzag de beide hengelaars van deze onderscheiding van de gemeente Drimmelen tijdens een feestavond in café-restaurant De Ruif, ter gelegenheid van het vijftigjarige bestaan van de vereniging. owel Van Meer als De Peijper is 31 jaar bestuurslid van de vereniging. De Peijper was in de periode 1967-1970 ook al bestuurslid, maar moest destijds zijn functie neerleggen vanwege het vervullen van de militaire dienstplicht.

Beide hengelfanaten zijn verantwoordelijk voor het vastleggen van de notulen van vergaderingen, het uitleggen van de nummers voor de wedstrijden, het meten, wegen en terugzetten van gevangen vissen, de tellingen en het controleren van het parcours na afloop van een wedstrijd op achtergebleven afval.

Ze houden toezicht en controleren de deelnemers op het in het bezit hebben van de vereiste vergunningen. Ook behartigen ze de belangen van de Federatie van Hengelsportverenigingen Terheijden.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.