Loodalternatieven voor de karpervisserij

Karpervissers hebben een ruime keuze aan milieuvriendelijke alternatieven van steen, ijzer/staal en (verzwaard) beton. Zowel voor liefhebbers van wartellood als inlines zijn modellen van diverse fabrikanten verkrijgbaar. Hieronder een overzicht.

--

Pallatrax Stonze. Mooie stenen in verschillende gewichten en kleuren. Verkrijgbaar in de maten S t/m XXL, zowel met wartel als inline.

UFO Sinker Gripp. Gripper gewichten gemaakt van een composiet van beton en ijzer. Verkrijgbaar in veel kleuren en gewichten.

UFO Sinker Distance. Peervormige gewichten gemaakt van een composiet van beton en ijzer. Verkrijgbaar in veel kleuren en gewichten, zowel inline als met wartel.


UFO Sinker Inline Distance. De inline alternatieven van de bekende UFO sinkers.Het Juiste Vislood. Betonnen gewichten geschikt voor de karpervisserij, zowel met als zonder ribbels ('gripper') te verkrijgen in gewichten van 40 tot 150 gram.

Rubig Steelangler Distance Grip. Mooi afgewerkte stalen grippers. Verkrijgbaar in gewichten van 100 t/m 140 gram.


Rubig Steelangler Distance Ground. Mooi afgewerkte stalen gewichten om ver mee te werpen en door de platte vorm blijft deze beter op de bodem verankerd. Verkrijgbaar in gewichten van 40 t/m 140 gram.


Rubig Steelangler Distance Six. Mooi afgewerkte stalen gewichten om ver mee te werpen. Verkrijgbaar in gewichten van 40 t/m 140 gram.


Fishstone. Dit zijn gecamoufleerde straps waar je je stenen in vast kunt zetten.


Caperlan Ballast Link. Net als met de Fishtone kun je in deze straps je stenen vastzetten.


SuXXes stenen. Zowel platte als zeskantige stenen, voorzien van een wartel. Verkrijgbaar in gewichten van 3 t/m 80 gram.


Woutje Beton. Gewichten gemaakt van High Density beton, met een ijzeren kern voor extra gewicht. Geschikt voor de karpervisserij en verkrijgbaar in gewichten van 60 t/m 300 gram.


Rondo van Modified Materials. Ronde gripper gewichten gemaakt van een composiet, ook inline verkrijgbaar. Wordt gemaakt in gewichten van 25 t/m 130 gram.


Robinson kiezels. Mooie stenen in verschillende gewichten en kleuren.Verkrijgbaar van 30 t/m 140 gram. 


Kiezels van Modified Materials. Stenen gewichten, net wat zwaarder dan de andere stenen alternatieven.


Rockbottom fishingstones. Stenen karpergewichten met een systeem waarbij visveilig gevist kan worden.Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide