Karpervissen: tips voor betere visfoto's

24 jan 2019

Met talloze prachtige foto’s heeft fanatiek karpervisser Willem Kwinten zijn fotografisch talent de afgelopen jaren ruimschoots bewezen. Wat kunnen we van hem leren? We vroegen Willem om tien basistips waarmee jij eenvoudig je vastgelegde herinneringen aan en op het water verbetert.

Fotografie is voor mij al zolang ik me kan herinneren een hobby binnen een hobby. Toch was mijn interesse in fotografie pas in 2013 dusdanig gegroeid dat ik besloot een écht goede camera en dito lens aan te schaffen. Daarmee kwam het een en ander in een stroomversnelling. Als freelance fotograaf en filmmaker verdien ik inmiddels zowel binnen als buiten de hengelsport mijn geld. Daarnaast vind ik het leuk om andere sportvissers te helpen om hun fotografie te verbeteren – zo ook met dit artikel. Voordat ik begin, wil ik benadrukken dat fotografie een kwestie van smaak is én een leerproces. Laat je dus niet gek maken door professionele foto’s. Start op je eigen niveau en neem je tijd. Gaandeweg zullen je foto’s vanzelf beter worden.

Klik hier voor het hele artikel. (PDF)

>Meer karpervissen in ons archief!
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.