De beste aassoorten

03 jun 2008

Karpers zijn echte levensgenieters. Als er wat te schransen is, dan zijn ze er als de kippen bij. Hieronder volgt een aantal goede aassoorten waarmee je zeker weet dat je goed zit.

 

 

 

 

 

 

 

 

ZOETE BOILIES

Zoete boilies met smaken als strawberry, scopex, tutti-frutti en caramel doen het eigenlijk altijd en overal goed.

HARTIGE BOILIES

Hartige boilies met vismeel-, monstercrab- en squidsmaak zijn vet en voedselrijk. Perfecte keuze voor de zomer als de energiebehoefte groot is.

GEKOOKTE KIPPENMAÏS

Gekookte kippenmaïs is goed en goedkoop. Week de maïs 12 uur en kook deze dan minimaal 30 minuten.

TIJGERNOTEN

Nee, niet van de Duyvis, maar wel erg lekker. Let op: ook dit aas altijd minimaal 12 uur weken en een half uur koken.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide