Vraag het aan Ed - visbootje gezocht

23 mei 2013

Sportvissen vanuit een boot wordt steeds populairder. Logisch, want een visboot(je) vergroot je mogelijkheden aanzienlijk. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er regelmatig een vraag over het bootvissen bij de redactie terecht komt. Bijvoorbeeld die van Jeffrey Langejans uit Almelo. Hij wil graag het ruime sop kiezen en vraagt Marco om advies bij het aanschaffen van een visboot.

Aangezien ik een notoire bootvisser ben, neem ik deze ‘Vraag het aan Ed’ met plezier van mijn collega over. Jeffrey vist bij voorkeur op roofvis en zoekt specifiek een boot voor het vissen op snoek en snoekbaars. We beginnen zijn zoektocht achter de computer in Bilthoven. Op sites als Total Fishing, Marktplaats en de diverse roofvisforums wemelt het namelijk van de tweedehands boten. Maar waar moet je op letten bij de aanschaf van een boot?

Lees hier het hele artikel.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.