Vraag het aan Ed - SynDROOM

21 nov 2013

Heel af en toe hebben we wel eens een Vraag het aan Ed die nogal afwijkt van het gebruikelijke. Bijvoorbeeld de vraag van Johnny de Mol of Marco en ik een keertje met Damian (19) zouden willen vissen. Johnny’s nieuwe programma SynDROOM gaat namelijk over jongeren met een bepaald syndroom die heel graag hun grote ‘droom’ zouden zien uitkomen. En Damian’s droom was om een keer te vissen met zijn grote helden Ed en Marco. Samen met die twee van Vis TV een brasem vangen.

Dus zeiden we meteen volmondig ja, en was een afspraak snel gemaakt. De stek werd het Kinselmeer bij Amsterdam en de exacte locatie een aanlegsteiger van Camping Badhoeve. Ruimschoots voordat onze gast zou arriveren hadden Marco en ik al wat voerplekken aangelegd omdat brasems nu eenmaal trage azers kunnen zijn. Johnny zou later met Damian in een bootje een stukje over het meer gaan varen en dan als verassing naar ons toe komen zodat de visdag kon starten.

Klik hier voor het hele artikel. (PDF) en hier voor de uitzending van SynDROOM met Ed en Marco.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.