Webwinkel

Welkom in de webwinkel van Sportvisserij Nederland. Hier vind je een breed assortiment aan sportvisserijproducten. Kies een rubriek aan de linkerzijde, kies je product en voeg het artikel toe aan de winkelwagen.

Betaling vindt plaats via Ideal De bestelde artikelen zullen uiterlijk binnen 1 week geleverd worden. Het welkomstgeschenk bij een abonnement van Hét VISblad wordt binnen 4 weken geleverd.


Verzendkosten 3,50 euro per bestelling. Bij bestellingen vanaf 15 euro worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Uitgelicht:Eindejaarspakket L € 15,- Eindejaarspakket XL € 32,50VISpasmap XL € 7,50 Cap beige € 4,95

 

Voor eventuele vragen m.b.t. de webwinkel, vul je het contactformulier in (kies rubriek 'Winkel').

Kies een rubriek aan de linker kant.

Reiseführer für Sportangler: die Overijsselse Vecht
Jeder Sportangler hat es sicher schon mal erlebt: man hat ein wirklich gutes Gewässer vor sich und will einfach nur angeln gehen. Wenn es dabei aber um ein Binnengewässer in den Niederlanden geht, muss man sich gründlich über die nötigen Angelerlaubnisscheine und Stellen informieren, wo sich die besten Angelplätze befinden.
11,95 Meer info
Jeugdboek Snoeken doe je zo
Snoeken doe je zo! Een informatief leesboekje van de Snoekstudiegroep Nederland België (SNB). Schrijver en tekenaar Sander van der Stoep vertelt in meer dan 50 pagina's hoe de leefomgeving van de snoek eruit ziet en hoe je het beste deze schitterende sportvis kunt vangen.
9,90 Meer info
Het geheim van de stropershut
Het boek “Het geheim van de stropershut” gaat over drie vrienden (Kees, Younes en Mitra) die een stropershut ontdekken. Kees is een echte visser, die eigenlijk helemaal niet achter de stropers aan wil. Hij wil veel liever vissen!
12,95 Meer info
De visatlas Flevoland
Deze atlas geeft een compleet en actueel beeld van de aanwezigheid van zoetwatervissen in de provincie. Flevoland telt zo’n 40 vissoorten die uitvoerig beschreven worden begeleid met prachtige fotografie.
15,00 Meer info
Brochure Dit is sportvissen
In het kader van de Basiscursus Viswaterbeheer is een brochure ontwikkeld die de sportvisserij in Nederland in al zijn facetten laat zien.
2,50 Meer info
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.